Місяць-два буду вкладати в ФБУ свої гроші - Бродський

Поділитися
Місяць-два буду вкладати в ФБУ свої гроші - Бродський Бродський вже побував у міністерстві молоді та спорту © focus.ua
Новий президент ФБУ обіцяє, що всі фінансові процедури будуть прозорі, а в збірній, можливо, з'явиться новий натуралізований гравець.

Михайло Бродський, який нещодавно був обраний президентом Федерації баскетболу України, готовий зіткнутися з труднощами і жадає реформ.

"Час нині такий, що гроші - проблема для всіх, і ФБУ тут не виняток. Але я завжди вважав, що на хорошу ідею і справу, фінанси завжди знайдуться. Щоб корабель протримався на плаву, найближчі місяць-два я буду допомагати за рахунок особистих коштів, а потім і ентузіасти підтягнуться, заробимо гроші на рекламі, правильному маркетингу, та й держава допоможе, - підкреслив Бродський в інтерв'ю basket.com.ua, - Свій перший візит в якості президента ФБУ я здійснив у міністерство молоді та спорту, де переконався , що до баскетболу там ставляться дуже добре, і, думаю, все буде нормально. Держава цього року виділила на баскетбол 12 мільйонів гривень. Важливо зробити так, щоб ці гроші не розмазалися по тарілці. Все, що пов'язано з грошима, буде публічно. Всі говорять про реформи і не проводять їх, а ми зробимо ".

Відзначимо, що готовність брати участь у наступному чемпіонаті Суперліги на даний момент підтвердили тільки 5 клубів: "Будівельник", "Дніпро", "Черкаські мавпи", "Хімік" і МБК "Миколаїв". "З іншими ведемо переговори і в найближчі пару тижнів ми постараємося отримати відповіді, - заявив Бродський, - Є звернення про бажання створити команди в тих же регіонах, де вони припинили своє існування, і я думаю, що 8-10 команд ми в підсумку зберемо ".

Крім того, президент ФБУ підтвердив, що головним тренером збірної буде Євген Мурзін, а також розповів про те, кого хоче бачити в команді новий коуч: "Ведемо переговори з Ленем, Мурзін дуже хоче бачити в команді Ліщука, у якого ще навіть сезон не закінчився . Можливо, буде легіонер, з приводу якого у мене запланована зустріч в адміністрації президента. До речі, і участь Джетера не виключено, так як з його агентом тривають переговори ".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі