Мінспорту розслідує продаж квитків на матч Україна - Словенія

Поділитися
Мінспорту розслідує продаж квитків на матч Україна - Словенія За квитками на матч шикувалися величезні черги © sport.bigmir.net
У міністерстві хочуть розібратися з проблемами, які виникли у вболівальників при купівлі квитків.

Міністерство молоді та спорту відкрило службове розслідування по відношенню до керівництва "Арени Львів" у зв'язку з проблемами, що виникли у вболівальників при купівлі квитків на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна - Словенія.

Повідомляється, що комісія проведе розслідування причин виникнення проблем з продажем квитків на матч. Завершити його у міністерстві планують до 23 листопада, відзначають "Українські новини".

"Ситуація, яка склалася з продажем квитків на футбольні матчі в Україні - ганебна. Цілком поділяю і розумію справедливе невдоволення уболівальників, усіх, хто хотів придбати квитки в касах "Арени-Львів", щоб підтримати збірну України у надважливому матчі зі Словенією, а натомість зіткнувся з купою проблем і перешкод", - зазначив на своїй сторінці у Facebook міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

"З таким "сервісом" ми ніколи не зможемо збільшити кількість уболівальників на наших футбольних аренах. Люди махнуть рукою і краще будуть сидіти вдома, ніж даремно витрачати свій час і нерви на нескінченні черги. І будуть, до речі, абсолютно праві. Кількість виділених квитків - це одне питання. Але, як так сталося, що на "Арені Львів" працювали не всі каси, знаючи заздалегідь, що на цей матч плей-офф Євро-2016 буде ажіотаж?", - написав Жданов, також пообіцявши повідомити про результати розслідування.

Нагадаємо, 4 листопада вболівальники, незадоволені невеликою кількістю квитків у продажу "оффлайн", закидали яйцями каси "Арени Львів". Крім того, фани перекривали дорогу, яка веде до стадіону. Пізніше ФФУ виділила ще 840 квитків на поєдинок з гостьової квоти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі