Мілевському загрожує дискваліфікація

Поділитися
© superawesomepics.com
Нападнику київського «Динамо» Артему Мілевському загрожує дискваліфікація на кілька матчів за нецензурні висловлювання на адресу арбітра.

«Судячи з запису у протоколі про нецензурні висловлювання і фізичний вплив на арбітра, йому загрожує дискваліфікація на кілька матчів», - повідомляє офіційний сайт «Таврії».

А.Мілевський - був вилучений з поля у матчі «Таврія» - «Динамо» 30 жовтня.

Окрім А.Мілевського, був вилучений з поля і форвард Андрій Ярмоленко (за повторне порушення правил), і матч, що завершився дуже нервовою нічиєю 0:0, динамівці догравали у складі дев
'яти осіб.

На післяматчевій прес-конференції наставник «Динамо» Юрій Сьомін привітав свою команду із закінченням першого кола на першому місці і заявив, що «з цим напруженим матчем явно не впорався суддя» (матч обслуговував Віталій Годулян з Одеси - ред.).

«Були незрозумілі свистки, зупинки гри, видалення та інше», - сказав Ю.Сьомін, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

Він також поскаржився, що двоє ключових гравців команди - воротар Шовковський і захисник Михалик - отримали серйозні травми.

«Мені здається, у Шовковського перелом пальця, а футболіст, який зіткнувся з ним у цьому двобої, навіть не отримав жовтої картки. У Михалика, по-моєму, ситуація ще складніша», - констатував тренер «Динамо».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі