Мілевського вигнали зі "Спліта" за порушення дисципліни

Поділитися
Мілевського вигнали зі "Спліта" за порушення дисципліни Мілевський знову став безробітним
Український форвард не стримав свою домовленість з Гораном Саблічем і знову залишився без клубу.

"Спліт" розірвав контракт з Артемом Мілевським, повідомляє офіційний сайт хорватського клубу. Причиною такого рішення керівництва "Спліта" став факт порушення дисципліни з боку українського нападника.

"Контракт розірваний у зв'язку з серйозними порушеннями клубних правил з боку гравця. Артем Мілевський обдурив довірче ставлення керівництва, тренерів і товаришів по команді", - йдеться в заяві клубу.

"Коли я запропонував Артему перейти в "Спліт", то думав, що він не втратить мою довіру. Я йому сказав, що правила поведінки для всіх гравців однакові, особливо для нього, адже я з ним у хороших стосунках. На жаль, він не став дотримуватися кодексу поведінки і нашої особистої домовленості. Розірвання договору є логічним рішенням", - підкреслив головний тренер команди Горан Сабліч.

Як повідомляє видання Vecernji list, Мілевський у ніч на понеділок був зупинений поліцейським патрулем за водіння автомобіля в нетверезому стані. Крім того, у футболіста не було при собі документів. Мілевський був затриманий і доставлений в поліцейську ділянку.

Читайте також: Мілевський відзначився у Туреччині: розбив привезену з Києва "Феррарі"

Нагадаємо, що Мілевський перейшов у "Спліт" на початку жовтня і встиг провести лише одну гру. До цього він виступав за "Хайдук".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі