Мілевський зробив дві гольові передачі в матчі чемпіонату Білорусі

Поділитися
Мілевський зробив дві гольові передачі в матчі чемпіонату Білорусі Мілевський віддав п'ять гольових передач в останніх трьох матчах © twitter.com
Українець продовжує відзначатися результативними діями.

Український нападник "Динамо" Брест Артем Мілевський відзначився двома гольовими передачами в матчі 14-го туру чемпіонату Білорусі проти "Гомеля". Спочатку з передачі 33-річного українця відзначився Фамейе на 29-й хвилині, а на 63-й хвилині – Юзепчук. Це четвертий і п'ятий асист Мілевського в останніх трьох матчах за "Динамо" Брест. Всього брестський клуб забив у ворота "Гомеля" шість м'ячів.

Мілевський вийшов у стартовому складі і був замінений на 79-й хвилині. За "Гомель" зіграли три українця – Дмитро Терещенко, Артем Філімонов та Олександр Батищев. Повний матч за брестське "Динамо" провів екс-воротар "Чорноморця" Олександр Гутор.

Після 14 турів "Динамо" Брест йде на 6-му місці і відстає від лідера БАТЕ на 13 очок.

Нагадаємо, в липні минулого український футболіст пішов з російського клубу "Тосно" у статусі вільного агента і став гравцем "Динамо". Угода з брестським клубом розрахована на півтора року.

Раніше стало відомо про те, що колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі