Мілевський зацікавив клуби Бундесліги та Серії А - агент

Поділитися
Мілевський зацікавив клуби Бундесліги та Серії А - агент Артем Мілевський має контракт з "Хайдуком" до літа 2016 року © hajduk.hr
Можливі варіанти продовження кар'єри Артема Мілевського вражають: середняки з німецького та італійського чемпіонатів.

Українець Артем Мілевський має чинний до літа 2016 року контракт з "Хайдуком" з хорватського Спліта, проте в його клубі не виключають варіанту продажу гравця.

Агент Мілевського Олександр Панков заявив, що до пропозицій від потенційних покупців з азіатських команд додалися ще й варіанти працевлаштування в європейських топ-чемпіонатах.

"Філософія "Хайдука" полягає в тому, що їм потрібно продавати футболістів, адже вони за рахунок продажів і живуть. Кожні півроку їм потрібно продавати мінімум на 1,5-2 мільйони євро. Тому якщо не буде пропозицій з хорватським футболістам, вони готові продавати Мілевського", - повідав Олександр Панков в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Пропозиції є. Буквально два-три дні тому я спілкувався з клубами з Бундесліги та Італії. Це команди, які знаходяться в середині таблиці. У них є певний бюджет під нападника. Вони готові витрачати гроші, але на сьогоднішній день не такі, які просить "Хайдук". Можливо, через 2-3 тижні все зміниться".

Додамо, що в 2013 році, коли у Мілевського був контракт з "Динамо", футболістом зацікавилися в італійському "Ліворно". Команда-середняк Серії А була готова платити йому хорошу зарплату, однак лише у випадку, якщо він стане її футболістом в якості вільного агента. У "Динамо" відмовилися достроково розривати договір з Мілевським, і трансфер зірвався.

У нинішньому сезоні Мілевський провів за "Хайдук" 10 матчів, забивши в них 2 голи і віддав 5 гольових передач.

Читайте також: Сповнений сил Мілевський планує навесні повернутися до збірної України

Напередодні стало відомо, що український футбольний талант Владлен Юрченко може перейти на правах оренди з німецького "Байєра" австрійський "Рапід". Для 20-річного півзахисника важливо отримувати ігрову практику, якої йому не вистачає в Леверкузені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі