Мілевський у міжсезоння міг переїхати в ПАР, Угорщину і на Кіпр

Поділитися
Мілевський у міжсезоння міг переїхати в ПАР, Угорщину і на Кіпр Мілевський залишився в Хорватії © Instagram/Милевский
Агент відомого українського нападника назвав варіанти, від яких відмовився його клієнт.

Артем Мілевський, який тепер грає в хорватському "Спліті", в минуле міжсезоння мав ще ряд варіантів для продовження кар'єри.

"Ми розмовляли і з Італією дуже багато, але щоб хтось конкретно щось сказав, запропонував - такого не було. Була дуже гарна пропозиція від чемпіона Угорщини "Відеотона", до цього вели переговори з АПОЕЛом, але це було на початку літа, тоді "Хайдук" хотів за Артема гроші, тому не склалося. Якщо б він був у статусі вільного агента, думаю, однозначно підписали б контракт з АПОЕЛом. Він би грав у кваліфікації Ліги Чемпіонів і зараз грав у Лізі Європи", - сказав агент Мілевського Олександр Панков в інтерв'ю Football.ua.

Крім того, Мілевський, за словами його агента, міг опинитися в ПАР. "Плюс була дуже цікава, конкретна пропозиція з ПАР. В принципі, і з фінансової точки зору, і з маркетингової було б цікаво поїхати туди, тому що нова країна, новий ринок, стабільно з фінансами, а команда, це "Бідвест", ставить максимальні завдання стати чемпіоном. У нас вже були готові всі документи для того, щоб отримувати візу і летіти підписувати контракт, але ми не могли порушити своє слово, тому що Горан Сабліч попросив нас, щоб ми допомогли йому.

Горан дуже сильно допоміг Артему адаптуватися, коли він приїхав в "Хайдук". Артем близько спілкується з сім'єю Саблича, і тому, коли Горан попросив, щоб він допоміг йому на старті тренерської кар'єри, ми ніяк не могли йому відмовити. Я вважаю, що ми правильно зробили, тому що команда дуже цікава. Я думаю, що команда однозначно буде боротися за 2-3 місце з "Рієкою" і "Хайдуком". Крім того, була ще пропозиція від "Пасуш де Феррейра" - непогана команда, але ми відразу її відкинули, тому що була реально проблема з фінансової точки зору".

Крім того, Панков розповів, що в попередні роки Мілевський міг опинитися в "Ліворно", "Вест Хемі", а також "Порту".

Нагадаємо, Мілевський дебютував у складі "Спліта" 18 жовтня. Українець у своєму першому матчі в новій команді відзначитися не зумів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі