Мілевський шукає собі новий клуб через конфлікт з тренером

Поділитися
Мілевський шукає собі новий клуб через конфлікт з тренером Мілевський залишився без ігрової практики © hajduk.hr
Відомий український форвард не зумів налагодити контакт з новим головним тренером хорватського "Хайдука".

Екс-лідер київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський змушений покинути хорватський клуб, так як в основному складі його не бачить новий головний тренер Дамір Бурич.

2 липня футболіст повідомив журналістам, що за рішенням Бурича його позбавили десятого номера, який відтепер не належить нікому. Тепер Footboom стало відомо, що Мілевський зайнявся пошуками нової команди через розбіжності з новим головним тренером, який офіційно пояснював відсутність нападника у складі серйозною травмою, але існує інформація, що справа все-таки в конфлікті.

Непросту ситуацію підтвердив і агент гравця Олександр Панков, який повідомив, що у його клієнта існує велика ймовірність зміни клубу.

У Мілевського є кілька варіантів в європейських чемпіонатах, а ось вигідні з фінансової точки зору пропозиції з нефутбольних країн 30-річний гравець не розглядає.

Відзначимо, що в "Хайдуку" також виступають ще два українця - Максим Білий і Артем Радченко, однак обидва поки що залишаються при новому тренерскому штабі в статусі запасних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі