Мілевський після переїзду в Росію не розуміє, "при чому політика до спорту"

Поділитися
Мілевський після переїзду в Росію не розуміє, "при чому політика до спорту" Мілевський набирає форму © Instagram
Нападник прокоментував свій перехід в "Тосно".

Артем Мілевський, який підписав контракт з російським клубом "Тосно", розповів про те, чому зробив такий вибір.

"Тосно" має перспективи пограти на найвищому рівні. Стоїть завдання вийти у Прем'єр-лігу в наступному сезоні. Це дуже цікаво. У мене буде мотивація, щоб наступного року зіграти з такими командами як "Зеніт", ЦСКА, "Локомотив", "Спартак", "Краснодар".

Критика за переїзд у Росію? Скажу так: я ніколи не цікавився політикою, у мене немає жодного знайомого з цієї сфери. Не розумію, при чому політика до спорту. А критика на мою адресу ніколи не закінчиться у цьому житті. Я звик до того, що мене все життя критикують. Не звертаю на це уваги", - сказав Мілевський в інтерв'ю Football.ua.

"Мені треба час, мені треба привести себе в порядок. Треба відчути поле, партнерів. Поле штучне, до цього теж треба звикнути. Сподіваюся, в недалекому майбутньому вже набрати форму. Буду намагатися допомагати команді, а результат прийде. Головне - вірити в себе, а я в себе вірю. Буду і забивати, і віддавати передачі. Для початку потрібно набрати форму", - також зазначив Мілевський.

Крім того, нападник розповів про те, що у нього не було пропозицій з України: "Якщо б була хороша пропозиція з України, я б обов'язково її розглядав, повірте мені. Але, мабуть, ніхто більше не хоче бачити Мілевського в своїх рядах. А в якісь колективи Першої або Другої ліги їхати зовсім не цікаво".

Нагадаємо, попереднім клубом Мілевського була румунська "Конкордія", яку він залишив по закінченні минулого сезону. Українець забив 5 голів в 12 матчах чемпіонату Румунії. Також на його рахунку 1 м'яч в Кубку Румунії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі