Мілевський може завершити кар'єру футболіста

Поділитися
Мілевський може завершити кар'єру футболіста Мілевський готовий стати тренером © vecernji.hr
Український нападник після скандального інциденту пояснив ситуацію і поділився планами на майбутнє.

30-річний екс-форвард київського "Динамо" та збірної України прокоментував своє несподіване прощання зі "Сплітом".

"Я знаходився в Римі не для розваг. У мене закінчувалася хорватська віза і мені потрібно було її продовжити. Я випив один-два келихи вина, як це прийнято в Далмації. Вся проблема в тому, що у мене не було з собою документів. Я їхав нормально, нічого не порушував, нікому небезпеки не ніс. Було дуже неприємно, коли ЗМІ характеризували мене як людину, яка має проблеми з алкоголем. Після того, як я розбив свій Ferrari в Туреччині і дивом залишився живий, життя багато чому мене навчило і змусило змінитися. Після того випадку я жодного разу не сідав за кермо в нетверезому вигляді".

"У мене не було наміру нікого обдурити, особливого мого друга Горана Сабліча, який простягнув мені руку допомоги в самий складний момент. На жаль, ситуація склалася так, як є зараз, це якийсь незрозумілий збіг. Останні два місяці я наполегливо працював в тренажерному залі, бо дуже хотів повернутися у футбол. За цей час я жодного разу не доторкнувся до алкоголю. Після перемоги над загребським "Динамо", я був під враженням і випив вино", - цитує нападника 24sata.hr.

Крім того, Мілевський заявив, що тепер відправиться до рідних в Білорусь, після чого може зовсім повісити бутси на цвях:

"Якийсь час мені буде не до футболу, тому що я буду разом з родиною в Білорусі. Я дуже сумую за своїми рідними і дуже хочу компенсувати дитинство, яке провів не зі своєю родиною".

"Після того, як я все обміркую, то вирішу, чи продовжувати мені професійну кар'єру футболіста або ж почати вчитися на тренера. У мене є досить знань і я володію багатим досвідом, який мені б хотілося передати поколінню молодих гравців".

Читайте також: Мілевський у міжсезоння міг переїхати в ПАР, Угорщину і на Кіпр

Нагадаємо, що Артем Мілевський був виключений з команди, а хорватський "Спліт" розірвав контракт з футболістом після того, як той порушив клубні правила, перебуваючи за кермом у нетверезому стані і без документів. У такому вигляді спортсмена затримала поліція, після чого доставила в поліцейську ділянку. Раніше він виступав за "Хайдук".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі