Мілевський може продовжити кар'єру в Україні

Поділитися
Мілевський може продовжити кар'єру в Україні Мілевський виступав в Україні за "Динамо" © ФК Динамо
Українець може повернутися в УПЛ.

Агент форварда Артема Мілевського Олександр Панков розповів про те, як проходять пошуки нового клубу для ветерана.

"Що стосується двох клубів, то одна з команд ближнього зарубіжжя грає в єврокубках, друга команда теж нещодавно виступала на європейській арені. Але, я не можу назвати ці клуби. Це буде некоректно з мого боку. Можу тільки уточнити, що команда, з якою ми ведемо переговори, дуже відома в своїй країні. У позаминулому сезоні вона вигравала чемпіонат. Вчора ця команда виступала у другому раунді Ліги Європи", - цитує Панкова Footboom.com.

"Всі бажаючі з країн ближнього зарубіжжя. До того ж, є дві пропозиції з чемпіонату України. Природно, мова йде про команди Прем'єр-ліги. Але Артем вже багато разів говорив, що крім "Динамо" Київ йому складно уявити себе в іншій українській команді", - додав Панков.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що брестське "Динамо" розірвало контракт з Артемом Мілевським. Повідомлялося, що таке рішення могло бути пов'язане з порушенням дисципліни футболістами, проте пізніше стало відомо, що Мілевський залишив клуб через розбіжності з новим головним тренером команди.

33-річний Мілевський виступав за "Динамо-Брест" з минулого літа і в поточному сезоні провів за клуб 21 матч, забив 5 голів і зробив 8 гольових передач, будучи кращим асистентом і другим гравцем після Савицького за системою "гол+пас".

Раніше повідомлялося про те, що вболівальники брестського "Динамо" вимагають повернути Мілевського в команду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі