Мілевський хоче, щоб у збірній України про нього не забували

Поділитися
Мілевський хоче, щоб у збірній України про нього не забували Мілевський чекає на свій дебют © csconcordia.ro
Нападник "Конкордії" сподівається проявити себе перед Євро-2016.

Артем Мілевський, який нещодавно підписав контракт з "Конкордією", розповів про свої перші дні в румунському клубі, а також відповів на запитання щодо збірної України.

"Потроху обживаюсь, ось вже вибрав собі 9-й номер. Тренуюся щодня, відчуваю, що від заняття до заняття тільки додаю. Чекаю, коли зможу дебютувати за команду. У побутовому плані все відмінно. Бухарест мені сподобався, гарне, велике місто, є на що подивитися, багато парків, старих красивих будівель. Від клубної бази до міста всього півтора кілометра", - розповів Мілевський в інтерв'ю "Вістям".

Нападник сподівається проявити себе в найближчим часом і звернути на себе увагу головного тренера збірної: "Постараюся зробити все від мене залежне, щоб в збірній про мене не забували. Віддавати гольові передачі, забивати. Побачимо, що буде, поки що я не хочу забігати вперед".

Також Мілевський заявив, що добре сприйняв призначення Андрія Шевченка помічником головного тренера збірної: "Позитивно ставлюся до появи у збірній Андрія Шевченка. Вважаю, що саме він незабаром змінить Фоменка і буде наступним головним тренером збірної України".

Нагадаємо, Мілевський підписав контракт з "Конкордією" на півроку. Але в разі успішної гри українця угоду буде продовжено ще на рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі