Михайлюк і Лень не допоможуть збірній України з баскетболу в матчах проти Словенії та Іспанії

Поділитися
Михайлюк і Лень не допоможуть збірній України з баскетболу в матчах проти Словенії та Іспанії Лень і Михайлюк не будуть викликані в збірну України © fifa.com
Баскетболісти не зіграють у відборі на ЧС-2019.

Головний тренер збірної України з баскетболу Євген Мурзін заявив про те, що Олексій Лень, Святослав Михайлюк та Олександр Кобець не приїдуть на матчі проти Словенії та Іспанії у відборі на чемпіонат світу-2019.

"Складне питання, ми цим займаємося. Однозначно, не буде гравців НБА: ні Леня, ні Михайлюка. Кобець поїхав в G-лігу, він теж навряд чи приїде на найближчі матчі зі Словенією в Запоріжжі та Іспанією на виїзді. Безумовно, буде зовсім інший склад, не найсильніший. Але це буде стосуватися і наших суперників. Ми будемо перебувати в однакових умовах", - повідомив Мурзін.

Збірна України на даний момент займає п'яте місце в своїй відбірній групі, вигравши 4 з 8 матчів у циклі. З групи на ЧС-2019, який відбудеться в Китаї, вийдуть перші 3 команди.

На другому етапі кваліфікації українським баскетболістам ще належить провести 4 зустрічі - по матчу проти Іспанії та Чорногорії, а також два поєдинки проти Словенії.

Сьогодні, 18 жовтня, Олексій Лень дебютував за "Атланту" в НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі