Мейвезер впевнено здолав Пак'яо в супердвобої, залишившись непереможеним боксером

Відео
Поділитися
Мейвезер впевнено здолав Пак'яо в супердвобої, залишившись непереможеним боксером Пакьяо і Мейвезер зустрілися в Лас-Вегасі © Top Rank
Такої бажаної "рубки" вболівальники не побачили: матч перетворився на торжество захисту американського боксера, який, у підсумку, завдав більше ударів по своєму суперникові.

Чемпіон світу за версіями WBA (super) і WBC в категорії до 66,7 кг Флойд Мейвезер здолав володаря титулу за версією WBO в тій же ваговій категорії Менні Пак'яо одноголосним рішенням суддів. Рахунок на суддівських записках після 12 раундів бою в Лас-Вегасі склав 119-110, 116-112, 116-112

Американський боксер залишається непереможеним після чергового випробування: в його тривалій кар'єрі - 48 виграних боїв.

Початок зустрічі був за Пякьяо. Власне в ринзі все проходило так, як і очікувалося: саме філіппінець на думку багатьох повинен був йти вперед. Мейвезер віддав перевагу захисту, і захищався досить успішно. Однак його пасивність і вичікування ледь не зіграли з ним злий жарт. Адже Пакмен атакував і досить часто завдавав влучні попадання, а головне - міг розраховувати на прихильність суддів. Але поступово американець перехопив ініціативу, і Пак'яо ставало все складніше проводити свої атаки. Та й проходити удари Флойда стали частіше.

На очікуваний штурм у Пак'яо вже не залишилося сил, а розраховувати на якусь винахідливість у такій ситуації, особливо з таким суперником, було нереально. У підсумку, судді одноголосним рішенням віддали перемогу непобежденному боксеру.

Поєдинок побив рекорд самого касового події в історії боксу: обидва спортсмени заробили ще до виходу у ринг близько 200 мільйонів доларів. Також повинен збільшитися їх заробіток і за рахунок продажу телетрансляцій по системі pay-per-view. За те, щоб подивитися бій на американських каналах HBO і Showtime в HD-якості, глядач повинен був заплатити приблизно 100 доларів.

Додамо також, що і за живою перегляд на MGM-Arene в Лас-Вегасі треба було платити від 1500 до 7500 в американській валюті. Однак на чорному ринку ціна доходила і до 100 тисяч.

Читайте також: Черговий грошовий трюк від Мейвезера: капа на бій з Пак'яо вартістю 25 тисяч доларів

В андеркарді поєдинку українець Василь Ломаченко нокаутував Гамалієра Родрігеса з Пуерто-Ріко. Поєдинок завершився після потужної атаки українця у 9-му раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі