Мейвезер виграв у Берто в своєму останньому поєдинку

Поділитися
Мейвезер виграв у Берто в своєму останньому поєдинку Мейвезер підтвердив, що завершує кар'єру © sho.com
Американський боксер повторив рекорд легендарного Роккі Марчіано і завершив кар'єру.

Непереможний американський боксер Флойд Мейвезер (49-0) провів свій останній бій на професійному рингу. Володар чемпіонського пояса в напівсередній вазі за версією WBC і пояса "суперчемпіона" світу за версією WBA поставив крапку в кар'єрі, перемігши за очками екс-чемпіона світу Андре Берто (30-4). Поєдинок відбувся в Лас-Вегасі.

38-річний Мейвезер не зазнав жодних проблем і здобув перемогу одноголосним рішенням суддів - 117-111, 118-110, 120-108. Американець повторив рекорд легендарного Роккі Марчіано - 49 перемог у 49 боях. Правда, Марчіано 43 бої завершив нокаутами, тоді як Мейвезер - тільки 26.

"Моя кар'єра закінчена. Я добився всього. Але на цьому все, треба розуміти, коли варто повісити рукавички на цвях. Я провів у боксі 19 років та 18 з них був чемпіоном. Мені більше нема чого доводити. Я матеріально забезпечений, а моє здоров'я в хорошому стані. Я з нетерпінням чекаю, коли побачу кого-небудь, хто поб'є всі мої рекорди", - сказав після бою Мейвезер.

Мейвезер - самий високооплачуваний боксер усіх часів, який встановив рекорд за кількістю гонорарів за бої, продаж телетрансляцій, квитків. Нагадаємо, в червні Флойд очолив список американського журналу Forbes із сотні найбагатших спортсменів світу, заробивши за останній рік близько 300 мільйонів доларів. За поєдинок з Берто Мейвезер отримає 32 мільйони.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі