"Металіст" знову пропустив наприкінці гри, зазнавши п'ятої поразки поспіль

Поділитися
"Металіст" знову пропустив наприкінці гри, зазнавши п'ятої поразки поспіль "Металіст" зазнав п'ятої поразки поспіль © rush.org.ua
У Лізі Європи після п'яти турів харківська команда йде без набраних очок. На чорноморському узбережжі в Туреччині команда Ігоря Рахаева знову не показала, на що здатна.

Харківський "Металіст" знову не зумів порадувати уболівальників першим набраним очком в груповому турнірі Ліги Європи. Як і в попередніх матчах, харків'яни зрівнювали рахунок, однак пропускали гол наприкінці ігрового часу, втрачаючи можливість здобути бодай б нічию.

У Трабзоні "Металіст" програв 1:3, ще раз підкресливши, що нині команда перебуває в глибокій кризі. Притому, що турецька команда провела два голи, перебуваючи в меншості - після другої жовтої картки був вилучений Карл Меджані. Втім, це не допомогло українцям.

"Трабзонспор" (Туреччина) - "Металіст" (Україна) - 3:1 (1:0)

Голи: Белькалем, 36 (1:0). Гоменюк, 68 (1:1). Мехмет Екиджи, 87 (2:1). Сефа Йилмаз, 90+5 (3:1).

Трабзонспор: Озтюрк, Босінгва, Пападопулос, Белькалем, Ердоган, Меджані, Айдогду (Атіка, 59), Мехмет Екиджи, Ятабаре, Уоріс (Низам, 88), Кардосо (Сефа Йилмаз, 59)

Металіст: Горяїнов, Вільягра (Болбат, 83), Папа Гуйє, Торсільері, Пшеничних, Кобін (Кулаков, 70), Краснопьоров, Ткачук, Ребенок (Осман, 88), Жажа, Гоменюк.

Покарання: Меджані, Белькалем, Ятабаре, Кулаков (попередження). Меджані, 77 (вилучення).

Таким чином, "Металіст" залишається однією з найгірших команд у нинішній Лізі Європи. З 48 колективів лише харків'яни і братиславський "Слован" не набрали жодного очка після п'яти матчів.

В іншому матчі в квартеті L бельгійський "Локерен" завдав першої поразки польської "Легії" - 1:0. Польська команда вже забезпечила собі участь в 1/16 Ліги Європи, і завдяки перемозі над українцями другу путівку отримав і "Трабзонспор", адже турки мають перевагу за особистими зустрічами над бельгійцями. Так що питання лише в тому, хто займе перше місце в квартеті.

27 листопада київське Динамо виграло 2:0 у Ріу Аве, здобувши перемогу в групі J і забезпечивши собі участь в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі