"Металіст" зіграє з "Чорноморцем" в Одесі через можливу загрозу теракту в Харкові

Поділитися
"Металіст" зіграє з "Чорноморцем" в Одесі через можливу загрозу теракту в Харкові Зустріч "Металіст" - "Чорноморець" відбудеться 22 листопада в Одесі © rush.org.ua
В МВС повідомили про те, що володіють інформацією про підготовку теракту під час футбольного матчу в Харкові. Позаяк силовики не гарантують безпеку на стадіоні, поєдинок вирішено перенести до Одеси.

Матч 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між харківським "Металістом" і одеським "Чорноморцем" відбудеться не в Харкові, а на стадіоні одеситів.

Прем'єр-ліга відреагувала на прохання "Металіста", а також заяви керівництва "Чорноморця", яке з'явилося після того, як у Міністерстві внутрішніх справ рекомендували провести поєдинок при порожніх трибунах через інформацію про можливий теракт.

У підсумку, було прийнято компромісне рішення - провести матч в Одесі 22 листопада о 19:30. При цьому господарями поля будуть вважатися харків'яни.

Нагадаємо, що напередодні очної зустрічі "Металіст" займає 5-е місце в турнірній таблиці з 16 очками, "Чорноморець" - восьмий з 14 заліковими пунктами в активі.

Читайте також: СБУ затримала диверсантів, причетних до вибуху у харківському пабі "Стіна"

9 листопада в центрі Харкова в пабі "Стіна" прогримів вибух. Спочатку розглядалася версія витоку газу, однак незабаром було встановлено, що в приміщенні спрацював вибуховий пристрій - пластикова бомба. В результаті теракту постраждало 13 осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі