"Металіст" втратив ще одного лідера: бразилець Шав'єр пішов безкоштовно

Поділитися
"Металіст" втратив ще одного лідера: бразилець Шав'єр пішов безкоштовно Клейтон Шав'єр (ліворуч) покинув "Металіст" © rush.org.ua
Все йде до того, що харківська команда буде грати весняну частину чемпіонату Прем'єр-ліги суто українським складом.

Харківський "Металіст", який ще півтора роки тому був однією з найменш українських команд за співвідношенням легіонерів і місцевих футболістів, позбувся ще одного іноземця.

Бразильські ЗМІ повідомили, що атакуючий півзахисник Клейтон Шав'єр розірвав контракт з "Металістом" і продовжить виступи на батьківщині - небудь в "Палмейрасі", або в "Крузейро".

31-річний футболіст подав в суд по трудових спорах і отримав право розірвати свій нинішній контракт. Причиною розриву стала тривала заборгованість по зарплаті та преміальних. Раніше футболіст відмовився повертатися в розпорядження команди і пропустив початок підготовки до весняної частини чемпіонату.

Таким чином, Шав'єр став третім футболістом з іноземним паспортом, який покинув "Металіст" взимку. Раніше харків'яни втратили захисників Марко Торсільєрі та Крістіан Крістальдо.

Перед виходом команди у відпустку головний тренер "Металіста" Ігор Рахаєв повідомив про бажання бразильця Шав'єра залишитися в Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі