"Металіст" влаштував одного з аргентинських бунтарів до турецького "Бешикташа"

Поділитися
"Металіст" влаштував одного з аргентинських бунтарів до турецького "Бешикташа" Хосе Соса став футболістом турецького "Бешикташа" © bjk.com.tr
Лідер харківського "Металіста" в попередніх сезонах без заїзду в клуб, з яким у нього чинний контракт виявився в Стамбулі, де на правах оренди буде виступати за місцевий "Бешикташ".

Харківський "Металіст" зумів влаштувати в європейський клуб ще одного із аргентинських легіонерів команди, які відмовилися їхати в Україну з міркувань безпеки, незважаючи на чинні контракти.

Півзахисник Хосе Соса, який провів частину минулого сезону в оренді у мадридському "Атлетіко", продовжить кар'єру в турецькому "Бешикташі".

За річну оренду свого колишнього капітана "Металіст" отримає 1,4 мільйона євро. Крім того, до 15 жовтня турецький клуб може активувати опцію викупу контракту Соси за два мільйони євро, і в кінці сезону аргентинець стане повноправним гравцем "чорно-білих".

Додамо, що нинішня угода хавбека з "Металістом" закінчується влітку 2016-го року.

Соса виявився третім з чотирьох аргентинських легіонерів, які не стали виконувати свої контрактні зобов'язання. Раніше в англійський "Вест Бромвіч" перейшов півзахисник Себастьян Бланко, а Джонатан Крістальдо став футболістом бразильського "Палмейраса".

Трохи пізніше стало відомо, що Алехандро Гомес став повноцінним футболістом італійської "Аталанти". Фінансові подробиці угоди не повідомляються.

Раніше повідомлялося, що "Металіст", незважаючи на втрату ключових футболістів, пробився в груповий турнір Ліги Європи, де зустрінеться з бельгійським "Локереном", турецьким "Трабзонспором" і польською "Легією". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі