"Металіст" продовжує втрачати талановитих футболістів

Поділитися
"Металіст" продовжує втрачати талановитих футболістів Олександр Осман може продовжити кар'єру в чемпіонаті Словаччини © ФК Металіст
Фінансова ситуація, а головне - повна невизначеність з майбутнім, впливає на настрій навіть молодих гравців. Вони, нарівні з досвідченими виконавцями, продовжують шукати найкращі варіанти працевлаштування.

Вже в наступному сезоні у "Металіста можуть виникнути серйозні проблеми з формуванням складу: ставка на молодь не зіграє в тому разі, якщо вихованці клубу продовжать залишати Харків в пошуках кращої футбольної долі.

Як повідомляє iSport.ua слідом за пішли в "Динамо" Олександром Андрієвським, а також Артемом Радченко, який побував на перегляді в турецькому "Фенербахче", талановитий фланговий захисник Олександр Осман може откыть новий напрямок для своїх колег. Один з претендентів на чемпіонський титул словацького чемпіонату "Жиліна" готовий запропонувати талановитому футболістові повноцінний контракт.

Одна з головних мотивацій для молодого українця - участь команди в єврокубках, куди "Жиліна" безсумнівно проб'ється. Повідомляється, що керівництво "Жиліни" вражений тим, як молоді українські футболісти прижилися в сусідньому чеському чемпіонаті, і тепер хоче повторити перспективні трансферні рішення і у себе в команді.

Читайте також: "Металіст" погрожує футболістам-страйкарям звільненнями, гравці готові звернутися до суду

Нагадаємо, що раніше в Чехії виступав хавбек київського "Динамо" Сергій Рибалка, який провів дуже сильний відрізок в чеському "Словані" з Ліберец, а після повернення з оренди чудово скористався шансом у складі динамівців, і в підсумку став ключовим виконавцем в команді Реброва, а незабаром дебютував у збірній України.

Крім Риболовлі в складі чеських клубів також грали Євген Будник, Сергій Люлька, Дмитро Єременко і Владислав Калитвинцев.

Раніше повідомлялося, що до команди Ігоря Рахаева приєднався півзахисник Сергій Болбат: цей футболіст деякий час перебував у таборі страйкуючих гравців, однак у підсумку прийняв рішення припинити участь в акції протесту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі