"Металіст" може втратити ліцензію на наступний сезон

Поділитися
"Металіст" може втратити ліцензію на наступний сезон "Металіст" може не вийти на наступний сезон © football.ua
Харківський клуб може не отримати дозвіл на виступи в першості України на новий сезон.

Заступник гендиректора "Металіста" Олександр Бойцан розповів в інтерв'ю програмі "Профутбол" про складну ситуацію в клубі, яка поки що так і не вирішена власником Сергієм Курченком.

"Заборгованості в клубі великі, треба працювати і працювати. Кардинально змінити ситуацію може тільки диво. За меморандумом з ФФУ про виплати гравцям ми нічого не виконали, тому що повинні були в першу чергу зберегти інфраструктуру", - сказав Бойцан.

"Про позбавлення статусу професійного клубу мова не йде. Клубу можуть відкликати ліцензію на наступний сезон, давши зрозуміти, що це серйозно, і якщо ми не погасимо борги, то нам не дадуть ліцензію".

Нагадаємо, що на початку грудня відбулася зустріч Бойцана з олігархом Курченко, який дав чергові обіцянки підтримувати команду, однак футболісти вже багато місяців не отримують зарплату. За чутками, бізнесмен, який в даний час проживає в Росії, не хоче продавати клуб Олександру Ярославському.

Першу половину поточного сезону "Металіст" завершив на 11-му місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, маючи в своєму активі 11 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі