"Металіст" має намір подати апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення CAS

Поділитися
"Металіст" має намір подати апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення CAS Саме тут витають останні надії "Металіста" на єврокубки
У Харкові не здаються: клубні керівники готові знову шукати правду у стінах головного судового органу Швейцарії.

Перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров зазначив, що клуб має намір продовжити відстоювати свою позицію у правовому полі. Харків'яни готові подати апеляцію до Верховного суду Швейцарії на нещодавнє рішення CAS залишити діючим виключення команди з розіграшу Ліги Чемпіонів-2013/14.

"Звичайно, ми засмучені, бо до останнього вірили, що УЄФА та CAS виважено підійдуть до цієї ситуації. Ми продовжимо відстоювати нашу позицію у правовому полі. Ми не розуміємо, чому було проігноровано рішення Верховного суду Швейцарії, який поставив велике питання над початковим рішенням CAS", - зазначив Пивоваров.

"Ми чекаємо розгляду справи по суті, і, цілком можливо, подамо апеляцію до Верховного суду Швейцарії і на сьогоднішнє рішення CAS".

Нагадаємо, що раніше було оголошено про те, що Спортивний арбітражний суд у Лозанні відхилив апеляцію "Металіста" на рішення УЄФА про виключення клубу з розіграшу єврокубків-2013/14.

Поки не повідомляється, коли ж відбудеться засідання Верховного суду Швейцарії.

Пивоваров вважає, що "Металіст" справедливо заслужив право поборотися за потрапляння в основний раунд Ліги Чемпіонів, підкресливши, що команда продовжує працювати і тренуватися, готуючись до важливих матчів чемпіонату Прем'єр-ліги України.

"Всі бачили, що клуб у чесній боротьбі завоював своє право брати участь у Лізі чемпіонів. Я вдячний їм за віру в команду і відданість клубу. Впевнений, ми ще повернемося в Лігу чемпіонів. Також хочу зазначити, що інформація про те, що клуб нібито покидають наші провідні гравці, не більше ніж домисли і провокація. "Металіст" як ніколи сильний, зібраний і готовий до нових перемог. Попереду серйозний матч із "Шахтарем", до якого зараз йде активна підготовка", - додав віце-президент.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Металіст" відбудеться 31 серпня у Донецьку на стадіоні "Донбас-Арена". !zn

Читайте також:

ПАОК не пробився в основний раунд ЛЧ і з другої спроби

Харків'янин Марко Девіч увійшов до числа кращих українських бомбардирів

Ліга Європи: "Дніпро" не залишив шансів естонцям, "Чорноморець" мінімально обіграв албанців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі