"Металіст 1925" назвав заворушення уболівальників спланованою провокацією

Поділитися
"Металіст 1925" назвав заворушення уболівальників спланованою провокацією "Металіст 1925" хоче покарати винуватців заворушень © ua-football.com
Харківський клуб звернувся до Арсена Авакова.

Вчора, 19 червня, фанати "Металіста 1925" зірвали фінальний поєдинок аматорського чемпіонату України проти "Агробізнесу", який відбувся на НСК "Олімпійський" в Києві.

На 75-й хвилині, коли "Агробізнес" вів з рахунком 4:0, фанати харківського клубу почали палити фаєри, покинули свої місця і вийшли на бігові доріжки стадіону, після чого влаштували бійку з уболівальниками команди суперника.

Поєдинок був зупинений, порушники покинули арену, а гравцям "Агробізнесу" були вручені золоті медалі.

"Металіст 1925" звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням втрутитися в ситуацію:

"За попередніми даними служби безпеки ФК "Металіст 1925", на секторі, в якому повинні були розміщуватися харківські фанати, перебували мешканці ще чотирьох міст України, які взяли участь у масових заворушеннях. Це свідчить про сплановану провокацію, спрямовану не проти учасників фінального матчу та ФК "Агробізнес", зокрема.

У цього прояву глибинні корені. ФК "Металіст 1925" рішуче засуджує дії вандалів і футбольних екстремістів. Ми звертаємося до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням відкрити кримінальне виробництво, дати оцінку хуліганському інциденту, виявити справжні мотиви організаторів і активних виконавців, а також зробити все можливе, щоб вони понесли передбачене чинним законодавством покарання".

Варто відзначити, що в наступному сезоні "Металіст 1925" планує виступати у Другій лізі.

Раніше повідомлялося, що суд почав банкрутство харківського "Металіста".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі