Мессі заплатить 33 мільйони євро штрафу в казну Іспанії

Поділитися
Мессі заплатить 33 мільйони євро штрафу в казну Іспанії © epochtimes.ru
Поки Ліонель Мессі рятує Аргентини на чемпіонаті світу в Бразилії, Іспанії рятують самого Мессі. Правда для порятунку аргентинської зірці доведеться розлучитися із сумою одно полуторам річних зарплат в "Барселоні".

Нападник збірної Аргентини і "Барселони" Ліонель Мессі заплатить загальну суму в 32,9 мільйона євро в державну казну Іспанії за звинуваченням у несплаті податків в період з 2006 по 2009 роки.

У минулому році Мессі і його батькові Хорхе були пред'явлені звинувачення в ухиленні від сплати податків на суму 4,1 мільйона євро. У серпні вони виплатили близько 5 мільйонів євро, що еквівалентно несплаченої суми з відсотками. Однак Мессі ще треба заплатити 65% від цієї суми (2,7 мільйона євро) в якості штрафу.

Ще 25 мільйонів євро аргентинець виплатить протягом п'яти років з домовленістю, досягнутою з податковими органами, з-за порушень, вчинених у 2010-2012 роках.

минулого тижня суд постановив звільнити Мессі від кримінальної відповідальності, так як футболіст не знав про податкових порушеннях.

Таким чином, сума штрафу складе зарплату футболіста в "Барселоні" за майже 20 місяців - по инфомрации ЗМІ, за новим контрактом аргентинець в рядах іспанського гранда отримує 20 мільйонів євро в рік.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день Мессі є лідером збірної Аргентини на чемпіонаті світу в Бразилії - Лео забив два голи з трьох своєї команди на мундіалі. Аргентинці вийшли в 1/8 фіналу турніру. !zn

Читайте також:

Мессі готовий розлучитися з рекордами в обмін на перемогу на ЧС-2014

Король футболу Пеле вважає, що Мессі здолає Роналду в заочній боротьбі зірок ЧС-2014

Сім'ю Мессі звинуватили у зв'язках з наркоторговцями

У збірній Ліги Чемпіонів-2013/14 не знайшлося місця для Мессі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі