Мессі в "Барселоні" знову почав бити рекорди

Відео
Поділитися
Мессі в "Барселоні" знову почав бити рекорди Ліонель Мессі перевершив Луїса Фігу © epochtimes.ru
"Барселона" з допомогою своїх зірок Мессі, Неймар та Луїса Суареса в черговий раз влаштувала розгром суперника по чемпіонату Примери.

"Барселона" в домашньому матчі 23-го туру чемпіонату Іспанії розгромила "Леванте" з рахунком 5:0. Хет-трик оформив Ліонель Мессі, перший м'яч у грі забив Неймар, а останній - ударом "ножицями" уругваєць Луїс Суарес.

Перемога "блаугранас" зберегла відставання в один заліковий пункт від "Реала". "Атлетіко" програв на виїзді "Сельті" і тепер вже на 7 очок відстає від лідера на 6 від каталонців.

Крім перемоги результат матчу примітний ще кількома фактами. По-перше, в черговий раз відзначився Ліонель Мессі. По-перше, він побив рекорд колишнього півзахисника "Барси" і "Реала" Луїш Фігу за кількістю иголевых передач в чемпіонаті Іспанії. В його активі - 106 асистів, на один більше португальця. Зазначимо, що третє місце в списку асистентів займає партнер Мессі по команді Хаві (92 передачі).

По-друге, аргентинець не тільки провів 300-й поєдинок у Прикладі, але і оформив 31-й іспанська хет-трик, повторивши рекорд баска Тельмо Сарри. Нагадаємо, що саме цього футболіста на початку першості Мессі випередив за кількістю голів в чемпіонатах Іспанії.

Читайте також: Керівництво "Реала" покарає гравцем за гучне святкування 30-річчя Кріштіану Роналду

У звітному матчі відзначився бразилець Неймар. Нападник забив у шостому матчі поспіль, але головне з 17 голами він повторив своє бомбардирське досягнення, яке він оформив ще в 2010 році в бразильському "Сантосі". Тепер кожен забитий м'яч Неймара буде йти в розряд рекордів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі