Мессі ще раз переписав історію світового футболу

Поділитися
Мессі ще раз переписав історію світового футболу Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром Ліги Чемпіонів © epochtimes.ru
Нападник "Барселони" став кращим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів, випередивши легендарного іспанця Рауля.

Аргентинський суперфутболіст Ліонель Мессі став кращим бомбардиром за всю історію проведення Ліги Чемпіонів: забивши два голи у ворота АПОЕЛА з Кіпру в матчі 5-го туру групового турніру, він залишив позаду іспанського нападника Рауля, який вже завершив кар'єру.

На рахунку Мессі - 73 точних удари, що вже на два більше, ніж у нападника "Реала" і німецького "Шальке". Додамо, що історичні голи Мессі організував відповідно на 37-й і 58-й хвилинах матчу, довівши перевагу "Барси" до 3:0. Перший гол - на рахунку Луїса Суареса.

Зазначимо, що для свого звершення Мессі знадобилося 92 матчі.

Додамо, що найближчим переслідувачем Лео є португальський форвард "Реала" Кріштіану Роналду. 26 листопада його команда зіграє у 5-му турі Ліги Чемпіонів, і португалець має шанс наздогнати Мессі. Однак для цього у ворота швейцарського "Базеля" йому необхідно забити як мінімум три голи, адже на його рахунку - 70 точних ударів у футболці "Королівського клубу", а також англійської МЮ.

Читайте також: У "Барселоні" вибрали найкращі за 10 років голи Ліонеля Мессі

22 листопада Ліонель Мессі оформив хет-трик у матчі з "Севільєю" і став кращим бомбардиром в історії чемпіонату Іспанії, побивши рекорд 50-річної давнини легендарного баска Тельмо Сарри. Тепер в активі Лео 253 точних удари в Примери.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі