Мессі, Роналду і Венгер встановили нові рекорди Ліги чемпіонів

Поділитися
Мессі, Роналду і Венгер встановили нові рекорди Ліги чемпіонів Роналду відірвався від Мессі на 3 голи © realmadrid.com
Аргентинець став наймолодшим гравцем, який дістався до відмітки в сто матчів, португалець забив 80-й гол, а тренер "Арсеналу" розпочав свій 19-й сезон в ЛЧ.

Перший тур Ліги чемпіонів, матчі якого відбулися 15 і 16 вересня, приніс цілу низку рекордів.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі став наймолодшим гравцем в історії Ліги чемпіонів, який зіграв у турнірі 100 матчів. Для цього аргентинцю знадобилося 28 років та 84 дні. Попередній рекорд належав екс-гравцю "Реала" Раулю, який досяг відмітки в сто матчів у віці 28 років і 239 днів. Зазначимо, що Мессі в ста матчах забив 77 голів.

На три голи більше тепер у Кріштіано Роналду, який після хет-трику у ворота "Шахтаря" встановив нові рекорд Ліги чемпіонів за кількістю забитих м'ячів. Тепер це 80 голів.

Унікальне досягнення підкорилося і головному тренеру "Арсеналу" Арсену Венгеру, який тепер є рекордсменом за кількістю сезонів, проведених в ЛЧ в якості головного тренера - 19. Попередній рекорд належав серові Алексу Фергюсону - 18.

Відзначимо, що в кроці від рекорду знаходиться воротар "Порту" Ікер Касільяс. Матч проти "Динамо" став для нього 151-м у Лізі чемпіонів. Стільки ж у екс-півзахисника "Барселони" Хаві, а попереду них немає нікого. Тому вже в наступному турі Касільяс може стати абсолютним рекордсменом турніру.

Нагадаємо, раніше Лео Мессі був визнаний кращим гравцем Європи за підсумками сезону 2014-2015.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі