Мессі подасть апеляцію на рішення суду про тюремний термін

Поділитися
Мессі подасть апеляцію на рішення суду про тюремний термін Мессі визнаний винним
"Барселона" висловила повну підтримку своїй головній зірці.

Ліонель Мессі подасть апеляцію на рішення суду, який засудив футболіста і його батька Хорхе Мессі до 21 місяця в'язниці за ухилення від сплати податків.

"Вирок не коректний, і ми впевнені, що апеляція доведе правоту аргументів, які були наведені захистом", - сказали адвокати Мессі.

У той же час "Барселона" висловила повну підтримку аргентинському нападнику. У заяві клубу повідомляється: "Барселона" впевнена, що Мессі скорегував свою ситуацію з іспанською податковою поліцією і ні в якому разі не повинен нести кримінальну відповідальність у зв'язку з фактами, викладеними в цій справі".

Нагадаємо, за підсумками судового процесу, строк для Мессі і його батька буде носити умовний характер, так як це перший випадок для сім'ї Мессі, а термін ув'язнення не досяг двох років. Крім того, суд зобов'язав винних заплатити великі штрафи - форвард "Барселони" поповнить скарбницю Іспанії на 2 мільйони євро, а Мессі-старший - на 1,5 мільйона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі