Мессі отримав тюремний термін за ухилення від сплати податків

Поділитися
Мессі отримав тюремний термін за ухилення від сплати податків Мессі визнаний винним в ухиленні від податків © ESPN
Зірка футболу і його батько отримали умовні терміни за махінації у фінансовій діяльності.

В Іспанії завершився судовий процес за звинуваченням в ухиленні від сплати податків футболіста "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі і його батька Хорхе Орасіо Мессі. Вони звинувачувалися в тому, що з 2007-го по 2009-й рік приховали від податкових служб 4,1 млн євро.

Після публікації міжнародного журналістського розслідування Panama Papers міністерство фінансів Іспанії оголосило, що починає додаткове розслідування відносно Мессі. Документи журналістського розслідування свідчать, що футболіст є співвласником офшорної фірми Mega Star Enterprises, заснованої 8 лютого 2012 року.

Тепер отця і сина визнали винними і засудили до 21-го місяця тюремного ув'язнення. Тим не менш, термін буде носити умовний характер, так як це перший випадок для сім'ї Мессі, а термін ув'язнення не досяг двох років.

Крім того, суд зобов'язав винних заплатити великі штрафи - форвард "Барселони" поповнить бюджет Іспанії на 2 мільйони євро, а Мессі-старший - на 1,5 мільйона. Батько і футболіст зможуть оскаржити винесений вердикт у Верховному суді Іспанії.

Нагадаємо, раніше Мессі прийняв рішення завершити кар'єру в національній збірній Аргентини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі