Мессі не спромігся наздогнати Кріштіану Роналду в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів

Поділитися
Мессі не спромігся наздогнати Кріштіану Роналду в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів Ліонель Мессі поки не зумів наздогнати Кріштіану Роналду в бомбардирських перегонах © hdwallpaper2013.com
Португальський нападник "Реала" у першому ж матчі нового сезону Ліги Чемпіонів вийшов на чисте друге місце в бомбардирських перегонах турніру. Ліонель Мессі мав можливість наздогнати конкурента, але не зумів відзначитися у матчі з аутсайдером.

Ліонель Мессі з "Барселони" не спромігся наздогнати Кріштіану Роналду з "Реала" в списку кращих бомбардирів за всю історію Ліги Чемпіонів.

Португалець в першому ж матчі нового сезону зумів відзначитися, розписавшись у воротах швейцарського "Базеля". Його команда перемогла 5:1, а сам Роналду вийшов на чисте друге місце в гонці з 68-ма голами. Попереду нього - лише іспанець Рауль з 72-ма влучними ударами.

Що стосується Мессі, то в матчі з аутсайдером Ліги АПОЕЛом з Кіпру він міг суттєво поліпшити свої показники. Але в підсумку каталонці забили лише один гол у ворота суперника: вдалося це зовсім не Мессі, а захиснику Жерарду Піку.

Читайте також: Найкращим на ЧС-2014 було визнано Мессі, який жодного разу не потрапив по воротах у фінальному матчі

Зазначимо, що як раніше, 6-е місце в списку займає і українець Андрій Шевченко, який завершив кар'єру футболіста два роки тому. На його рахунку - 50 голів у лізі чемпіонів. Втім, незабаром може наздогнати і Златан Ібрагімович з "Парі Сен-Жермен". В його активі - 42 голи.

Нагадаємо, що напередодні представник України в Лізі Чемпіонів донецький "Шахтар" зіграв внічию 0:0 з іспанським "Атлетиком" у 1-му турі групового турніру. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі