Менеджер Ломаченка спростував інформацію про можливий бій з Паккьяо

Поділитися
Менеджер Ломаченка спростував інформацію про можливий бій з Паккьяо Ломаченко має намір битися з чемпіонами свого дивізіону © lomachenko.com
Українець не буде боксувати з легендарним ветераном.

Чемпіон світу у восьми вагових категоріях філіппінець Менні Паккьяо (59-7-2, 38 КО) не входить в плани володаря поясу WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (10-1, 8 КО). Про це написав у Twitter менеджер українця Егіс Клімас.

"Менні - легендарний і дуже шанобливий боєць, але він не активний, він закінчив з боксом. Ломаченко не буде використовувати свою перевагу, просто б'ючи легенду, щоб отримати його ім'я. У нас є кращий шлях - проводити бої з чемпіонами в нашій ваговій категорії. Будьте в курсі, ви побачите і скажете вау", - написав Клімас в Twitter.

Ломаченко виступає в другій напівлегкій вазі (до 59 кг), а Менні Паккьяо останні поєдинки провів у напівсередній вазі (до 66,7 кг). Раніше філіппінець заявив про початок переговорів з командою українського чемпіона.

Нагадаємо, що раніше промоутер Ломаченко виступив за зміну вагової категорії для українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі