Медаль фіналіста Ліги Європи від Зозулі продана за 210 тисяч гривень

Поділитися
Медаль фіналіста Ліги Європи від Зозулі продана за 210 тисяч гривень Зозуля продав медаль © facebook.com
Нагорода форварда "Дніпра", який вирішив передати виручені кошти на допомогу українським військовим, знайшла свого нового власника.

Нападник "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи минулого року. За нагороду боролися вболівальники і спортсмени, а переможцем став дзюдоїст з Дніпропетровська Олександр Кисельов, який заплатив за медаль 210 тисяч гривень.

Всі гроші 26-річний футболіст перерахує на потреби бійців в зоні АТО. Зазначимо, що аукціон розпочався зі ставки в 10 тисяч гривень, а 70 тисяч за медаль пропонував нападник київського "Динамо" Артем Кравець.

Нагадаємо, раніше Зозуля запустив серед футболістів флешмоб у підтримку української армії. Кожен, хто брав участь в "естафеті", повинен був перерахувати на розрахунковий рахунок 1000 гривень. В акції взяли участь багато гравців команд української Прем'єр-ліги, а також журналісти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі