Майстерність хорватів у матчі з Україною зіграла ключову роль - Шевченко

Поділитися
Майстерність хорватів у матчі з Україною зіграла ключову роль - Шевченко Шевченко відзначив брак форвардів © ua-football.com
Головний тренер готовий продовжити роботу в команді.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Хорватії (0:2) у вирішальному матчі кваліфікації до ЧС-2018.

"Я вважаю, що команда зробила крок вперед, незважаючи на результат. Хорвати показали, що вони класні виконавці. Як тільки у другому таймі у нас не вистачило сил, вони підняли темп і у нас з'явилися проблеми. У першому таймі ми повинні були забивати і йти в роздягальню з рахунком 1:0.

Я кажу про мобілізацію висококласних гравців Хорватії в такі важкі моменти. Їм вистачило одного шансу, щоб вийти вперед. У нас проблеми в позиціях. Є проблеми в нападі. Нам доводиться переставляти гравців. Особливо це позначилося у другому таймі", - підкреслив Шевченко.

"Рівень футболістів Хорватії вищий за наш. Ми в першому таймі показали творчий футбол, але хорвати просто вище класом на сьогоднішній день. У них є Манджукич, який може зачепитися за м'яч і гравці в центрі поля, які можуть підібрати. Після першого тайму у нас була велика надія, але, якщо розкласти гру, епізоди пов'язані з якістю футболістів. Нам не вистачило вміння та досвіду. У нас багато молодих гравців, які вперше грають на такому рівні. Я не дозволю їх нікому судити. Команда змінюється".

"Якщо я буду продовжувати працювати, моя філософія не зміниться. Ті гравці, які будуть показувати футбол рівня збірної, будуть викликатися. Будуть запрошуватися молоді та перспективні футболісти, які можуть прогресувати. Так, як ми намагаємося грати, в цьому є перспективи. Але нам потрібно краще розуміти гру в плані її ведення. якщо б ми витримали з Хорватією... Але нам не вистачило досвіду".

Україна - Хорватія: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі