Майк Фрателло "відсіяв" половину баскетболістів зі збірної України перед ЧС

Відео
Поділитися
Майк Фрателло "відсіяв" половину баскетболістів зі збірної України перед ЧС © ebrd.com
У таборі збірної України залишилося 15 баскетболістів - майже половина з тих, кого спочатку розглядав американський наставник як кандидатів на поїздку до Іспанії.

Тренерський штаб збірної України з баскетболу на чолі з наставником американцем Майком Фрателло здійснив черговий відсів кандидатів на поїздку на чемпіонат світу, який за чотири тижні стартує в Іспанії.

Перед черговим навчально-тренувальним збором, який відбудеться у Литві, у розпорядженні Фрателло залишилося 15 баскетболістів, тоді як ще два тижні тому у списку кандидатів було майже у два рази більше гравців.

Зокрема, за результатами першої частини зборів, під час яких українці провели три спаринги (Грузія 62:70, Канада 75:80, Словенія 51:64), табір команди покинули досвідчений форвард Леонід Стефанишин, а також новобранець колективу натуралізований американець Джоель Боломбой який, маючи українське коріння, був готовий допомогти "синьо-жовтим", однак його амбіціям і планам завадила травма.

Таким чином, по суті зараз збірна України має практично той самий склад, що і в минулому сезоні на Євробаскеті-2013, коли досить несподівано команда Фрателло посіла 6-те місце на турнірі, завдяки чому, власне, і зараз готується до виступів на чемпіонаті світу. Напрошується ще одна паралель з 2013-м: українці напередодні чемпіонату Європи програли у більш ніж половині спарингів, однак на самому ЧЄ поступово знайшли свою гру і домоглися позитивного результату.

Додамо, що протягом трьох тижнів українцям доведеться провести ще 7 матчів - у Литві на команду чекає тижневий цикл тренувань, а потім - матчі з місцевою збірною і Австралією. !zn

Читайте також:

Капітан збірної України повернувся в "Будівельник"

"Король баскетболу" не зіграє проти збірної України на чемпіонаті світу

Ще один талановитий українець вирушив підкорювати баскетбольну Америку

Українські баскетбольні клуби вперше в історії залишилися без єврокубків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі