Майбутнє Віди в "Динамо" залежить тільки від нього - Хацкевич

Поділитися
Майбутнє Віди в "Динамо" залежить тільки від нього - Хацкевич Хацкевич чекає підсилення команди цієї зими © ФК Динамо
Хорватський захисник може продовжити контракт з київським клубом.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про ситуацію навколо майбутнього Домагоя Віди, а також порушив тему трансферних цілей київського клубу.

"Віда, їдучи з бази, сказав, що не прощається з командою, а значить, ще повернеться. Але він повернеться за речами, знову потиснути партнерам руки на прощання або продовжити виступи за "Динамо" - залежить тільки від нього. Про пропозицію я судити не візьмуся - це справа президента і футболіста, які, знаю точно, зустрічалися і обговорювали можливість подальшого співробітництва. Як тренеру мені, звичайно, хотілося б, щоб Віда залишився, але в даному випадку - залишається лише чекати відповіді гравця", - заявив Хацкевич в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

"В тому випадку, якщо Віда все ж таки вирішить піти, у нас є дві кандидатури, по яким клуб відразу вступить в переговори. Імен зі зрозумілих причин я називати не буду. Можу лише сказати, що ці футболісти - легіонери".

Також тренер підкреслив, що підсилення можуть отримати фланги атаки команди.

"Тримаємо ці позиції під контролем і ведемо спостереження за потенційними новачками, але намагаємося не забувати про молодих хлопців в дублі. Втім, без підсилення нам не обійтися: ведуться переговори, і тут вже багато що залежить від того, як спрацює президент".

Раніше повідомлялося про те, що Віда дасть остаточну відповідь "Динамо" до 25 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі