Майбутній суперник Ломаченка планує довести, що він сильніший за українця

Поділитися
Майбутній суперник Ломаченка планує довести, що він сильніший за українця Мартінес володіє поясом WBO
Роман Мартінес впевнений, що у нього є все, щоб побити українського чемпіона.

Пуерториканець Роман Мартінес (29-2-3, 17 KO), який 11 червня стане суперником Василя Ломаченка (5-1, 3 КО), прокоментував майбутній бій.

"З Ломаченком ніхто не хотів битися в напівлегкій вазі, тому він піднявся в першу легку вагу. Але я не бачу особливих причин побоюватися подібної зустрічі. Для мене це чудова можливість довести, що я сильніший. Тим більше в такий день, який випадає на уїк-енд Пуерторіканського параду.

У Ломаченка всього шість боїв у профі. У мене досвіду набагато більше. Я пройшов через багато війн у рингу, включаючи важкі битви проти Орландо Салідо, якому Ломаченко програв, а я виграв. Так що поєдинок проти Ломаченка я розглядаю як прекрасну можливість виступити на такій знаменитій арені як "Медісон Сквер Гарден", на телеканалі НВО. Я знаю, що у мене є все, щоб побити його", - сказав Мартінес.

Нагадаємо, у цьому поєдинку на кону стоятиме пояс чемпіона світу за версією WBO в першій легкій вазі (до 59 кг), який належить Мартінесу. У разі перемоги Ломаченко може встановити рекорд професійного боксу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі