Матчі відбору України на футбольний Євро-2020 з Сербією і Люксембургом пройдуть у Львові

Поділитися
Матчі відбору України на футбольний Євро-2020 з Сербією і Люксембургом пройдуть у Львові Львів прийматиме два поєдинки збірної України © ФФУ
Національна збірна зіграє на "Арені Львів".

Згідно з рішенням Виконкому ФФУ матчі відбору до футбольного Євро-2020 збірної України проти національних команд Сербії та Люксембургу відбудуться на "Арені Львів", повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Федерація прийняла таке рішення після гарантійних листів від Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної держадміністрації, Федерації футболу Львівської області, а також керівництва "Арени Львів" про те, що стадіон буде готовий прийняти матчі в належному стані.

Матч із Сербією відбудеться 7 червня, а гра проти Люксембургу буде зіграна 10 червня. Також в групі виступлять збірні Португалії та Литви.

У минулому році збірна України під керівництвом Андрія Шевченка здобула три перемоги в чотирьох матчах Ліги націй і виграла свою групу, гарантувавши собі вихід у плей-офф відбору на Євро-2020, а також підвищення в дивізіоні в наступному розіграші турніру.

Раніше повідомлялося про те, що матч футбольного відбору Євро-2020 Україна - Люксембург може пройти у Полтаві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі