Матч "Жиліна" - "Ворскла" не покажуть в Україні через відсутность коштів у словаків

Поділитися
Матч "Жиліна" - "Ворскла" не покажуть в Україні через відсутность коштів у словаків "Ворскла" перший поєдинок проведе на виїзді © ФК Ворскла
Поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи українські вболівальники не побачать.

Перший поєдинок третього раунду відбору Ліги Європи між словацькою "Жиліною" і полтавською "Ворсклою", який пройде 30 липня, не буде транслюватися в Україні через відсутність зацікавленості і коштів у словацької сторони.

"У процесі переговорів ми відразу зрозуміли, що представники "Жиліни" не зацікавлені в організації трансляції. Можливо, у них там якісь свої внутрішні кризи, - сказав у коментарі офіційному сайту "Ворскли" Олександр Денисов, директор телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2", які володіють правом на показ матчів українських клубів у єврокубках, - Вони до останнього моменту шукали якогось спонсора, який готовий допомогти здійснити це технічно. Зі свого боку ми запевнили їх, що надамо сигнал з матчу "Ворскла" - "Жиліна", який пройде в Полтаві. Організовуйте свою картинку, ми вам дамо свою".

"Ми співпрацюємо з одним відомим великим європейським агентством, що займається правами. Вони від нашого імені ведуть переговори. Вони намагалися зв'язати два матчі воєдино, пропонуючи просто обмінятися трансляціями зі Словаччини та з України. У нас склалося таке враження, що ми намагаємося налагодити мовлення не зі Словаччини, а з Гренландії. У нас в країні йде війна, і ми організовуємо трансляції, а у них все спокійно, але немає коштів, щоб відповідати рівню турніру, в якому вони грають. Чи не було ціни питання? Абсолютно! В тому-то і справа, що про гроші мова не йшла. Є якесь дуже для нас дивне наплювацьке ставлення словаків до популяризації своєї команди. А ось питаннями організації трансляції в Полтаві ми вже займаємося", - підкреслив Денисов.

"Ворскла" намагалася організувати трансляцію матчу хоча б на своєму офіційному каналі на Youtube, але отримала відповідь, що словаки домовилися про трансляцію гри з одним з місцевих каналів тільки на території своєї країни. При цьому за умовами домовленості третя сторона не може розраховувати хоча б на інтернет-картинку, зняту однією камерою.

Також 30 липня в рамках кваліфікації Ліги Європи луганська "Зоря" зіграє в Бельгії проти "Шарлеруа". Цей матч розпочнеться о 21.30 і буде показаний на каналі "Футбол 2".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі