Матч збірної України проти Косово пройде з уболівальниками

Поділитися
Матч збірної України проти Косово пройде з уболівальниками Вболівальники зможуть підтримати Україну проти Косово на трибунах © EUobserver
Українські вболівальники зможуть підтримати команду в Польщі.

Вболівальники зможуть відвідати поєдинок збірних України та Косово у відборі на чемпіонат світу 2018 року, який відбудеться в Польщі. Про це повідомляє Федерація футболу України.

Раніше стало відомо, що з політичних причин Україна не зможе прийняти Косово, тому місцем проведення матчу був обраний польський Краків, а ФІФА вже дала дозвіл на проведення зустрічі.

Проте поки невідомо, на якому стадіоні зіграють команди. 26 вересня делегація ФФУ прибуде в Краків для проведення інспекції стадіонів "Вісла" (33326 глядачів) і "Краковія" (15500 глядачів) з метою визначення місця проведення зустрічі.

Матч Україна - Косово відбудеться 9 жовтня і стане третім поєдинком української збірної в рамках відбору на чемпіонат світу.

Читайте також: Шевченко впевнений, що з Туреччиною і Косово Україну чекають складні матчі

Нагадаємо, у стартовому матчі кваліфікації Україна зіграла внічию з Ісландією (1:1), а Косово - внічию з Фінляндією (1:1).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі