Матч України з Білоруссю буде обслуговувати арбітр з Ізраїлю

Поділитися
Матч України з Білоруссю буде обслуговувати арбітр з Ізраїлю Ізраїльський рефері працював на матчах українських клубів
Стала відома бригада арбітрів, яка буде працювати на матчі кваліфікації Євро-2016.

На матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року Україна - Білорусь, який відбудеться 5 вересня на "Арені Львів" буде працювати бригада арбітрів на чолі з рефері з Ізраїлю.

Головним арбітром зустрічі призначений 38-річний Ліран Ліані. Його асистентами будуть Давид Еліас Біттон і Ніссан Давіда, а додатковими асистентами арбітра - Оріль Грінфілд і Елі Хакмон (всі - Ізраїль).

Ліран Ліані є арбітром ФІФА з 2010 року. Він неодноразово отримував призначення на єврокубкові матчі у кваліфікаційних та групових стадіях, а також має досвід роботи на матчах відборів чемпіонатів Європи (2012, 2016) і світу (2014). Однак його шляхи зі збірною України жодного разу не перетиналися.

У той же час арбітр з Петах-Тікви добре знайомий українським клубам. У серпні 2011 року Ліані працював на першому поєдинку раунду плей-офф Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" і бухарестським "Динамо". У сезоні 2013-2014 він був рефері на матчі групового етапу Ліги Європи між одеським "Чорноморцем" і нідерландським ПСВ.

Читайте також: Збірна України отримала розклад матчів відбору до ЧС-2018

Нагадаємо, у вересні українська збірна проведе два матчі відбору. Після поєдинку проти Білорусі українці вирушать в Жиліну, де 8 вересня зіграють зі Словаччиною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі