Матч Україна - Монголія на чемпіонаті світу з хокею з м'ячем завершився масовою бійкою

Відео
Поділитися
Матч Україна - Монголія на чемпіонаті світу з хокею з м'ячем завершився масовою бійкою Українці побилися з монголами © facebook.com/groups/ukrbandy
Українці виграли "бронзу", але зі скандалом завершили виступи на турнірі.

Масовою бійкою завершився матч за третє місце у другому дивізіоні чемпіоната світу з хокею з м'ячем, який проходив в Ульяновську, між збірними України і Монголії.

Інцидент стався відразу після переможного голу українців. Після нічиєї в основний час (5:5) "жовто-сині" вирвали перемогу в овертаймі. Вирішальний гол на свій рахунок записав Дмитро Коваль.

Після взяття воріт виникла сутичка, яка переросла в масову бійку. На льоду навіть з'явилися два співробітника правоохоронних органів.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на президента Міжнародної федерації хокею з м'ячем (FIB) Бориса Скринніка, на гравців збірних України і Монголії чекає серйозне покарання. "Ми завжди досить суворо підходимо до таких інцидентів, тому, найімовірніше, заходи будуть прийняті досить жорсткі. Можу зауважити, що подібні випадки я бачив на Азіатських іграх, але на чемпіонатах світу такого ще не траплялося", - сказав Скриннік.

Читайте також: Юні хокеїсти з України та Білорусі влаштували дорослу бійку після фінальної сирени

Збірна України на чемпіонаті виграла чотири з п'яти матчів групового етапу і чвертьфінальну зустріч, але не змогла вийти у фінал і поборотися за путівку у вищий дивізіон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі