Матч "Сталі" та "Дніпра" в Кубку України перенесено на 1 березня

Поділитися
Матч "Сталі" та "Дніпра" в Кубку України перенесено на 1 березня "Сталь" і "Дніпро" перенесли матч © ФК Днепр
Прем'єр-ліга задовольнила прохання двох клубів.

Перший матч 1/4 фіналу Кубка України між "Сталлю" та "Дніпром" мав пройти 2 березня, однак тепер стало відомо, що поєдинок відбудеться на день раніше.

Клуби надіслали листа до Прем'єр-ліги з проханням про перенесення, а керівництво організації і ТБ-транслятори не стали заперечувати проти такого кроку. Про це заявив генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов.

Матч "Сталі" та "Дніпра" пройде 1 березня на стадіоні "Метеор" у Дніпропетровську. Також у цей день в рамках турніру зіграють "Олександрія" та "Динамо". Матчі 1/4 фіналу "Зоря" - "Волинь" і "Ворскла" - "Шахтар" пройдуть 2 березня, як і планувалося раніше.

Крім того, офіційний сайт київського "Динамо" повідомив, що "Олександрія" проведе домашній кубковий поєдинок проти чемпіонів України не на своєму стадіоні, а на НСК "Олімпійський". Таким чином, гостьовий матч для підопічних Сергія Реброва буде домашнім.

Нагадаємо, що чвертьфінальні поєдинки Кубка України відкриють весняну частину сезону для українських клубів, окрім "Динамо" і "Шахтаря", які продовжують виступи в єврокубках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі