Матч у відповідь "Шахтаря" з "Брагою" обслужить арбітр з Чехії

Поділитися
Матч у відповідь "Шахтаря" з "Брагою" обслужить арбітр з Чехії Краловець обслуговував матч "Шахтар" - "МЮ" © Real Madrid
Павел Краловец в нинішньому сезоні вже працював на матчі за участі українського клубу.

УЄФА призначив бригаду арбітрів на матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Брагою", який відбудеться 14 квітня.

Головним арбітром зустрічі буде чеський рефері Павел Краловець. Українські команди у матчах за участі цього арбітра ще не перемагали.

У нинішньому сезоні Краловець вже працював на грі за участі українського клубу, а саме "Динамо". Чех судив матч групового етапу Ліги чемпіонів "Челсі" - "Динамо", який завершився перемогою лондонців з рахунком 2:1.

Раніше він ще тричі працював на матчах українських команд. У 2012-му він став свідком виїзної поразки "Динамо" у матчі Ліги чемпіонів з "Порту" (2:3), а рік потому зафіксував нічию в матчі ЛЧ "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" (1:1). У 2011 році Краловець працював на грі кваліфікації Ліги Європи "Фулхем" - "Дніпро" (3:0).

Нагадаємо, в першому матчі "Шахтар" на виїзді обіграв "Брагу" з рахунком 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі