Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" обслужить французький арбітр

Поділитися
Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" обслужить французький арбітр Бастьєн вперше буде працювати на матчі українського клубу © uefa.com
Бенуа Бастьєн ніколи не працював на матчах українських команд.

Стали відомі суддівські призначення на матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому 6 грудня донецький "Шахтар" буде приймати на своєму полі в Харкові англійський "Манчестер Сіті".

Поєдинок на ОСК "Металіст" обслужить бригада арбітрів з Франції на чолі з Бенуа Бастьєном. Асистентами стануть Хішам Закрані і Фредерік Акет, а резервним арбітром - Жульєн Пачеллі.

34-річний Бастьєн за свою кар'єру жодного разу не працював на поєдинках за участю українських команд. "Шахтарю" для виходу в плей-офф Ліги чемпіонів необхідно в прийдешньому матчі як мінімум не програти.

Варто відзначити, що "Манчестер Сіті" вже гарантував собі перше місце в групі F, а боротьбу з "гірниками" за другу сходинку веде "Наполі".

Нагадаємо, в минулому турі Ліги чемпіонів "Шахтар" розгромно поступився "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі