Матч "Чорноморця" та "Говерли" міг бути договірним - ФФУ

Відео
Поділитися
Матч "Чорноморця" та "Говерли" міг бути договірним - ФФУ "Чорноморець" і "Говерла" потрапили під підозру ФФУ © ФК Чорноморець
Федерація футболу України почала розслідування потенційного злочину.

У суботу, 9 квітня, відбувся поєдинок 21-го туру української Прем'єр-ліги, в якому "Чорноморець" здобув мінімальну перемогу над "Говерлою".

Програма "Профутбол" в прямому ефірі повідомила про свої підозри щодо договірного характеру зустрічі команд, простеживши зміни котирувань букмекерів, у яких коефіцієнт на перемогу одеситів різко впав за півтори години до стартового свистка.

Керівник служби внутрішніх розслідувань Федерації футболу України Анатолій Мельничук в інтерв'ю "Великому футболу" повідомив про початок слідства по даній справі:

"Проаналізувавши поєдинок "Чорноморець" - "Говерла" і почувши відгуки вболівальників, букмекерів, було встановлено, що цей матч має ознаки договірного. Йдеться про маніпулювання результатом зустрічі".

"Служба розслідувань почала своє розслідування, і на основі матеріалів, які ми на сьогоднішній день маємо, будемо продовжувати роботу. Надалі, якщо будуть знайдені ознаки кримінального правопорушення, матеріали будуть передані в правоохоронні органи для проведення досудового розслідування за статтею 369 Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає максимальний термін - до п'яти років позбавлення волі".

Читайте також: "Говерлу" відмовились продавати німецьким інвесторам

Нагадаємо, вже на цьому тижні "Говерла" може бути позбавлена очок за борги по зарплаті перед колишніми футболістами.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі