Матч Бельгія - Іспанія скасували через загрозу теракту

Поділитися
Матч Бельгія - Іспанія скасували через загрозу теракту Матч у Брюсселі не відбудеться © football.wikia.com
Поєдинок лідерів європейського футболу, який повинен був відбутися в Брюсселі, вирішили не проводити.

Федерація футболу Бельгії офіційно оголосила про те, що товариський матч між бельгійською збірною та збірною Іспанії, який повинен був пройти в Брюсселі на стадіоні "Король Бодуен", не відбудеться. Причиною скасування стала підвищена терористична загроза.

Повідомляється, що незважаючи на те, що заходи безпеки перебування приїжджих футболістів були значно підвищені, бельгійський уряд порекомендував не проводити поєдинок - він міг стати ціллю для терористів, які раніше вчинили серію терактів в Парижі.

"Ми дуже шкодуємо, що товариський матч відмінений так пізно і розуміємо розчарування багатьох уболівальників. Але ми зв'язалися з владою, і нам порадили скасувати матч через підвищену терористичну загрозу. Ми не можемо ризикувати безпекою гравців і глядачів", - заявили у Федерації футболу Бельгії.

Читайте також: Ще дві збірні вийшли на Євро-2016

Нагадаємо, саме в Бельгії затримали сімох підозрюваних у причетності до паризьких терактів. 13 листопада в ході атаки терористів на Париж кілька вибухів пролунало в тому числі і біля стадіону "Стад де Франс" під час матчу між збірними Франції та Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі