"Марсель" - "Атлетіко": анонс, де дивитися фінал Ліги Європи 16 травня

Поділитися
"Марсель" - "Атлетіко": анонс, де дивитися фінал Ліги Європи 16 травня "Марсель" може завоювати трофей Ліги Європи вперше © uefa.com
В Ліоні відбудеться битва за трофей між французькою та іспанською командами.

У середу, 16 травня, в фіналі Ліги Європи дворазовий володар трофею мадридський "Атлетіко" зустрінеться з французьким "Марселем", який двічі за свою історію програвав у фіналах турніру. Матч пройде в Ліоні на "Стад-де-Ліон".

Французи починали свій шлях до фіналу ще в третьому відбірковому раунді, перебуваючи в ігровій кризі, але поступово "провансальці" почали додавати і повернули симпатії вболівальників, які ще на початку сезону вимагали відставки головного тренера Руді Гарсії. У півфіналі команда вдома обіграла "Зальцбург" (2:0), після чого поступилася австрійцям на виїзді (1:2), але за рахунок гостьового голу у вирішальний поєдинок пробилися саме французи.

"Атлетіко" несподівано посів третє місце в групі Ліги чемпіонів і опинився у другому за престижністю турнірі. Однак у Лізі Європи мадридці включилися в боротьбу на повну і тепер знаходяться в кроці від завоювання титулу.

На стадії півфіналу мадридці на виїзді героїчно вирвали нічию в меншості у лондонського "Арсеналу" (1:1), після чого мінімально обіграли англійців вдома (1:0).

Перед фіналом серйозні кадрові проблеми є у "Марселя", який може втратити одразу трьох важливих гравців. Під питанням участь у грі Роланду, Буни Сарра і головної зірки команди - Дімітрі Пайєта. Тим не менш, хтось із цього тріо напевно таки з'явиться на полі. Що стосується "Атлетіко", то у мадридців за матчем з трибун буде спостерігати головний тренер Дієго Сімеоне, який відбуває дискваліфікацію за конфлікт з суддівською бригадою першого матчу з "Арсеналом".

Команди зустрічалися між собою в останній раз на груповому етапі Ліги чемпіонів у 2008 році, коли була зафіксована нульова нічия.

"Марсель" - "Атлетіко"

Середа, 16 травня, Ліон, "Стад-де-Ліон", 21:45

Арбітр: Бьорн Куйперс (Нідерланди)

Пряма трансляція: "Футбол 2"

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Орієнтовні склади команд:

"Марсель": Манданда, Сакаї, Рамі, Луїс Густаво, Амаві, Замбія-Ангісса, Сансон, Товен, Пайє, Окампос, Жермен.

"Атлетіко": Облак, Врсалько, Хіменес, Годін, Лукас Ернандес, Коке, Сауль, Габі, Корреа, Грізманн, Дієго Коста.

Прогноз ZN.UA - 1:2.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери вважають іспанців фаворитами фіналу Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі