Марко Девіч нагадав про себе двома голами в матчі чемпіонату Катару

Поділитися
Марко Девіч нагадав про себе двома голами в матчі чемпіонату Катару Девіч в Катарі забиває голи і вважається одним з лідерів команди © Al Rayan Sports Club
Український форвард після відходу з "Металіста" і невдалого етапи кар'єри в казанському "Рубіні" працевлаштувався в першій лізі чемпіонату Катару.

Екс-нападник збірної України Марко Девіч після того, як рік тому перейшов з харківського "Металіста" російський "Рубін", не зумів знайти кращого варіанта подальшого працевлаштування і вирушив у далеку Катар.

Його клубом стала "Аль-Райан", який виступає у другому за силою дивізіоні місцевого чемпіонату. У черговому поєдинку першості команда розгромила дубль середняка Stars League "Аль-Гарафы" з рахунком 6:1, а на рахунку українця два забитих м'ячі і результативна передача. Додамо, що Марко забив перший м'яч з одинадцятиметрової позначки.

Нагадаємо, оренда Девіча в катарському клубі розрахована до липня, але у "Аль-Райана" є можливість викупити футболіста у "Рубіна" за п'ять мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі