Маркевич зазначив, що "Русенборг" показує кращу гру в групі

Поділитися
Маркевич зазначив, що "Русенборг" показує кращу гру в групі Маркевич попереджає про силу суперника © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" дав коментар на передматчевій прес-конференції, присвяченій поєдинку групового етапу Ліги Європи.

Сьогодні, 1 жовтня, дніпропетровський "Дніпро" зіграє на виїзді проти норвезького "Русенборга" в Лізі Європи.

За словами Мирона Маркевича, суперник, незважаючи на початковий статус аутсайдера групи G, є дуже сильним колективом: "Я дивився ігри "Русенборга" з "Сент-Етьєном" і "Стяуа", порівнював з нашим матчем проти "Лаціо". І скажу, що з нашого квартету "Русенборг" показує найкращу гру. Тому нам буде завтра непросто. Але ми постараємося продемонструвати всі свої козирі".

"Що стосується індивідуальностей, по-перше, хотілося б відзначити воротаря господарів Хансена. Свенссон грав проти Металіста в 2012-му році. Звичайно, є хороший нападник Содерлунд. І Йенссен - мозок команди, який веде гру. Взагалі, організована команда, хороший колектив".

"Три роки тому "Металіст" грав тут, і хоча ми двічі виграли у "Русенборга", матчі були непростими, особливо в Тронхеймі. Але зараз команда практично повністю змінилася. Вона стала організованою і дисциплінованою".

"Нам потрібно скоріше забути минулий рік. Він вже пройшов. Я взагалі вважаю, що наша група непередбачувана. Подивившись обидва матчі першого туру, можу сказати, що боротьба буде йти до останнього туру групового етапу".

Відзначимо, що після першого туру "Дніпро", "Русенборг" і дві інші команди групи мають по одному очку в активі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі