Маркевич заявив, що перед "Дніпром" не ставили ніяких завдань на сезон

Поділитися
Маркевич заявив, що перед "Дніпром" не ставили ніяких завдань на сезон Маркевич розраховує на Кобахідзе © football.ua
Дніпропетровці виступають у новому сезоні без турнірних цілей.

Керівництво "Дніпра" досі не озвучило перед командою цілі на сезон. Головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич вважає, що команда повинна ставити завдання в турнірах сама собі.

"Ніяких завдань перед нами не ставили. Але "Дніпро" в такому положенні, що ми самі повинні собі ставити завдання. Команда, яка грала у фіналі Ліги Європи, не може виступати погано", - підкреслив Маркевич в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також Маркевич підтвердив, що Олександр Кобахідзе повертається з "Волині", де виступав на правах оренди: "Розраховую на Кобахідзе, але не тільки на нього. Сподіваюся, на наші проблемні позиції ми когось візьмемо".

Зазначалося, що "Дніпро" цікавиться екс-гравцем "Металіста" Себастьяном Бланко, а також 26-річним аргентинським лівим захисником "Сан-Лоренсо" Еммануелем Масом, який поки виступав тільки у себе на батьківщині.

Нагадаємо, у першому турі Прем'єр-ліги дніпропетровці сенсаційно зіграли внічию з "Говерлою", а в другому турі будуть приймати "Чорноморець". Поєдинок відбудеться у неділю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі